Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

"Το Ημερολόγιο Της Μυρτώς #1" ...του Γιώργου Μικάλεφ


Το Ημερολόγιο Της Μυρτώς #1

Γιώργος Μικάλεφ

η καταγραφή του άσωτου έτους 2015,
μέσα από τα μάτια του Γιώργου Μικάλεφ,
στις ζωγραφισμένες σελίδες ενός ημερολογίου


Δύο λόγια για το ημερολόγιο…

Πριν ένα χρόνο και κάτι ψιλά η Μυρτώ ήρθε στο σπίτι μετά τη δουλειά μαζί με πέντε κιλά ημερολόγια που της έδωσαν για το έτος 2015. Άρπαξα τρία από αυτά. Το ένα το έχετε μπροστά σας. Ένα δεύτερο Χριστιανικό με εικόνες και άγια πράματα και θάματα το πετσόκοψα για χρήση κολάζ. Το τρίτο είναι ολίγον τι “Σάπιο” και ακόμα το γεμίζω με σημειώσεις, σκέψεις και σκίτσα χωρίς να τηρώ καθόλου ημερομηνίες. Πίσω στο πρώτο λοιπόν… με το που το άνοιξα μου ήρθε στο μυαλό η ιδέα να καταγράψω όλη τη χρονιά με σκίτσα και λίγες σημειώσεις... με τον τρόπο μου πάντα. Έτσι και έκανα λοιπόν και το αποτέλεσμα αυτής της διαολέμενης χρονιάς βρίσκεται στην οθόνη σας. Μια χρονιά που με βρήκε στα Σπάτα, παντρεμένο με γυναίκα και αρκετά ζωντανά. Πολιτικές εξελίξεις, χαρές, λύπες, ταξιδάκια, κηδείες ανθρώπων, ζώων & Θεών και άλλα πολλά περί ζωής και θανάτου. Το ημερολόγιο πέρασε από σκάνερ (καινούριο απόκτημα) και σας προσφέρεται απλόχερα είτε για online ανάγνωση, χωρισμένο σε 3 μέρη (λόγο του δωρεάν πακέτου υπηρεσιών), είτε για κατέβασμα σε pdf για την ψηφιακή σας βιβλιοθήκη. 



βίντεο του φίλου Θανάση Πάνου

"DOWNLOAD"
mediafire

Εννοείται πως αν θέλει κάποιος να βοηθήσει στη διάδοση μέσω torrent κλπ  θα του ήμουν ευγνώμων!

Ακολουθεί η online μορφή του  σε τρία τεύχη (μέσω issuu), τα οποία μπορείτε να διαβάσετε ή να ξεφυλλίσετε, σε μια μορφή που θυμίζει κατά πολύ... βιβλίο.  








Δυο λόγια για μένα…

Γεννήθηκα στην Κέρκυρα το Δεκέμβρη του 85. Από μικρός έδειξα ενδιαφέρον για τις τέχνες και τα γράμματα. Ασχολήθηκα με διάφορες μορφές της ως δημιουργός και ως φίλος. Τη ζωγραφική την αγάπησα πολύ αλλά μία την έπιανα, μία την άφηνα μέχρι το 2009 που την είδα ζωγράφος με πινέλα, χρώματα, καμβάδες και όλο το πακέτο… Το γράψιμο επίσης με συντροφεύει αρκετά τα τελευταία χρόνια και από αυτή την ανάγκη προέκυψαν και οι “εκδόσεις το κόλο” από την φράση ενός παιδικού μας φίλου… Υπήρξε και η “family films corfu” αλλά αυτή είναι από άλλο - καμένο- ανέκδοτο. Το 2014 ήρθε στην Κέρκυρα να με γνωρίσει η μέλλουσα γυναίκα μου με την οποία έφυγα μαζί και ήρθα στην Αθήνα και την παντρεύτηκα. Ακολουθούν links για επικοινωνία κλπ κλπ κλπ.



Πρώτη έκδοση: Αθήνα, Γενάρης 2016
εκδόσεις “Το Κόλο”
Προσοχή: όποιος αποπειραθεί
Να χρησιμοποιήσει μέρος αυτού
του βιβλίου για οικονομικό όφελος,
θα εύχεται οι συνέπειες να ήταν νομικές


λινξ:
acimoc2007@hotmail.com





"DOWNLOAD"
mediafire